Traineeship Boskalis Nederland

In het Traineeship met focus op Nederland ga je aan de slag voor Boskalis Nederland. De collega’s van Boskalis Nederland zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van indrukwekkende infrastructurele projecten binnen onze landsgrenzen. Je kunt hierbij denken aan projecten zoals de aanleg van vogelparadijs Markerwadden, de weguitbreiding tussen Schiphol, Amsterdam en Almere (SAAone) of de realisatie van Buitenring Parkstad Limburg. Afhankelijk van je achtergrond start je als Trainee bij de Werkvoorbereiding, Uitvoering of het Bedrijfsbureau. Hieronder vertellen we je in het kort aan wat voor werkzaamheden je kunt denken.

Werkvoorbereiding

Onze Project Engineers houden zich bezig met het voorbereiden, begeleiden en evalueren van complexe tenders en projecten. Niet alleen je collega’s, maar ook leveranciers en onderaannemers merken dat jij organisatorisch stevig in je schoenen staat.

Uitvoering

Wil je letterlijk en figuurlijk met je voeten in de modder staan? Als trainee in de uitvoering draag je bij aan de realisatie van (deel) projecten. Je weet op een natuurlijke manier leiding te geven en hebt er geen problemen mee meerdere ballen in de lucht te houden.

Bedrijfsbureau

Ons bedrijfsbureau staat bekend als ons interne kenniscentrum en is verantwoordelijk voor de support aan tenders en projecten in uitvoering. Een brede, maar interessante afdeling! Hier kun je je bezig houden met bijvoorbeeld ontwerpen of BIM (Bouw Informatie Model), maar ook kun je denken aan risicomanagement of EMVI (Economisch Meest Voordelige Inschrijving). Waar je binnen het bedrijfsbureau ook terecht komt, jij weet de verbinding te leggen tussen techniek en de organisatie.

Jouw ontwikkeling

Als Trainee ben jij het talent van de toekomst en ‘ja’ we verwachten veel van je, maar daar krijg je ook behoorlijk wat voor terug. Zo kun je rekenen op:

 • een uitgebreid opleidingsprogramma gericht op zowel jouw professionele als persoonlijke
  ontwikkeling. Je kunt hierbij denken aan trainingen op het gebied van timemanagement,
  presentatievaardigheden en teamwork. Maar ook veiligheidstrainingen en vakinhoudelijke- en
  competentiegerichte trainingen;
 • ieder halfjaar een nieuwe, uitdagende werkomgeving op een project in Nederland;
 • begeleiding van ervaren professionals en een persoonlijke mentor;
 • serieuze verantwoordelijkheid. Het klinkt misschien als een cliché, maar vanaf dag één krijg je bij Boskalis echt de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen.

Start Traineeship

Na het traineeship ga je aan de slag in bijvoorbeeld de functie van uitvoerder, project engineer, systems engineer of EMVI-schrijver. Het traineeship start in september 2018. Binnenkort maken we meer bekend over het werving- en selectieproces.

Procedure

 • Step 1: Beoordeling cv en motivatiebrief
 • Step 2: Online test
 • Step 3: Selectie-event op 25 mei
 • Step 4: Welkom bij Boskalis

Beoordeling cv en motivatiebrief

Op basis van jouw brief en cv beoordelen we of er een match is tussen jou en Boskalis.

Online test

We zien voldoende aanknoping, ter voorbereiding op het selectie-event nodigen we je uit een online test te maken.

Selectie-event op 25 mei

Je hebt ons al weten te overtuigen en we heten je graag welkom op het selectie-event.

Welkom bij Boskalis

28 mei hoor je of je in het traineeship mag starten. Het traineeship start in september 2018.

Frequently asked questions