Uitvoerder Kust & Zeehavens

Verwijder Bewaar Bewaar
Solliciteer

Wat beloven wij jou?

 • Werken aan toonaangevende projecten
 • Werk met impact
 • Veel eigen verantwoordelijkheid

Wat vragen wij van jou?

 • Passie voor je vak
 • Relevante werkervaring
 • Je wil graag winnen met een team

Make your mark

Je wordt binnen Boskalis Nederland onderdeel van de businessline Kust & Zeehavens. Deze Business Line concentreert zich op een breed palet aan werkzaamheden. Door onze kust te onderhouden en suppleties uit te voeren beschermen we ons land tegen overstromingen. Door het uitvoeren van onderhoudsbaggerwerkzaamheden op de vaargeulen houden we de havens op diepte en daarmee bereikbaar. We doen landaanwinningsprojecten, het leggen havens aan en het beschermen van zeedijken, stranden en vooroevers. Dat doen we met indrukwekkende materieelstukken, van klein tot groot. Neem hier een kijkje om meer beeld te krijgen van de uitdagende projecten.

Wij bieden jou de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen door samen een nieuwe horizon te creëren. Je maakt het verschil door mee te werken aan unieke en complexe werken in Nederland die te maken hebben met ontwerp, bouw en onderhoud van waterwegen en waterkeringen. Met onze ervaring in waterbescherming houden we vaarwegen op diepte en verbreden we rivieren, zodat het water vrij kan blijven stromen. Wij werken altijd met zorg voor de natuur.

Als Uitvoerder bij Boskalis Nederland kun je deel uitmaken van zo’n project. Mooie voorbeelden van onze projecten zijn de aanleg van Maasvlakte 2, de Demping van de Rijnhaven, de suppletie op de Roggenplaat, Strand- en vooroeversuppleties langs de Nederlandse kust en het op diepte houden de toegangsgeulen naar en van de havens van Rotterdam en IJmuiden.

Wat je gaat doen als Uitvoerder Kust & Zeehavens

In de rol van Uitvoerder tref je samen met het projectteam vanuit ons kantoor in Papendrecht of vanaf de projectlocatie de voorbereidingen zodat een project daadwerkelijk kan starten. Tijdens de realisatie van het project ben je als Uitvoerder verantwoordelijk voor het begeleiden en aansturen van de projectwerkzaamheden en zorg je ervoor dat er kwalitatief hoogwaardig werk tijdig wordt opgeleverd.

Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor onder andere:

 • De projectplanning omzetten naar een detailplanning en werkmethodes zodat het project efficiënt en effectief gerealiseerd kan worden volgens de contractuele afspraken (kwaliteit, planning en budget).
 • Signaleren en melden van afwijkingen ten opzichte van het contract en hier adequaat naar handelen. Je legt hierover verantwoording af aan de Project Manager.
 • In samenspraak met de interne en externe stakeholders realiseren dat de juiste werkmethodes, medewerkers en materieel tijdig beschikbaar zijn.
 • Op een coachende manier projectmedewerkers, scheepsbemanning en onderaannemers instrueren en motiveren.
 • Op dagelijkse- en wekelijkse basis rapporteren over de voortgang van het project.

Wat je meebrengt   

 • Als Uitvoerder ben je een echte praktijkman of -vrouw en heb je minimaal een Civiel Technische mbo-opleiding aangevuld met drie jaar werkervaring als Uitvoerder.
 • Beheers je de Nederlandse taal goed;
 • Ben je bereid om door heel Nederland te reizen en om in de kost te gaan.

Wij bieden

Wat je kunt verwachten   

 • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internatonaal) team van experts.  
 • Salaris en meer: Naast een goed salaris ontvang je vakantiegeld, 31 vakantiedagen, een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding en een leaseauto.  
 • Carrièremogelijkheden: Volop mogelijkheden om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen. Daag je zelf uit met (online) trainingen in onze Boskalis Academy.  
 • Boskalis campus: Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, sportvelden en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe koffieplek waar je kunt afspreken met collega's. 
 • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis. 

Extra informatie    

 • Jouw team: Afwisselende projectteams met veel specialisten.
 • Waar kom je te werken: Op onze projectlocaties.
 • Fulltime/ parttime: De functie is fulltime (40 uur per week).   
 • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord! 

Over Boskalis

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan, maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland. Met onze projecten veranderen we de kaart van Nederland en houden we Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar. Bij ons werken elke dag zo’n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van toffe projecten. 

Meer over Boskalis Nederland en de collega’s vind je hier

Wil je meer weten?

We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van Uitvoerder Kust & Zeehavens te beantwoorden. Neem contact op met Thijs Wanders, Corporate Recruiter, via 0650185259.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Disclaimer voor recruiters en werving & selectiebureaus 

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. #LI-TW1

Lees de volledige vacature

Sollicitatieproces

Make your mark
en solliciteer vandaag!

Thijs Wanders

Hulp nodig met je sollicitatie? Stuur mij een bericht en ik help je graag.

Thijs Wanders

T: +31650185259

Can't find a suitable
vacancy?

Create a job alert