Calculator Civiel

Verwijder Bewaar Bewaar
Solliciteer

Wat beloven wij jou?

 • 26 vakantiedagen + 5 atv dagen
 • Een supermooie pensioenregeling
 • Samen houden we Nederland veilig en bereikbaar

Wat vragen wij van jou?

 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je wil graag winnen met een team
 • Relevante werkervaring

Make your mark

Jij maakt het verschil door je belangrijke rol in zowel de aanbiedingsfase van tenders als de realisatie van projecten. Als calculator bepaal je de juiste kostprijs en zorg je ervoor dat de aanbestedingen goed verlopen maar je blijft ook betrokken bij de projecten in uitvoering. Het werk behelst meer dan alleen calculeren. Als Boskalis zetten wij in op kennisontwikkeling en – deling.

De lijnen binnen Boskalis Nederland zijn kort, waardoor je direct schakelt met de bedrijfsleiding en/ of segmentdirecteur. Boskalis Nederland is continu in ontwikkeling, waardoor je richting kunt geven aan processen en makkelijk je stempel ergens op kunt drukken. Kortom, de rol van calculator civiel is een functie met impact.

Als aanstormend calculator civiel heb je 2 à 3 jaar werkervaring opgedaan binnen de tenders en/of realisatie van projecten. Je hebt affiniteit met betonbouw, fundaties, staalconstructies, grondkerende constructies en bouwkuipen. Je wilt graag een bijdrage leveren aan het binnenhalen van toonaangevende projecten zoals bijvoorbeeld de aanleg van de verdiepte ligging N206 Tjalmaweg, reconstructie van rijksweg A2 Het Vonderen-Kerensheide of de realisatie van de Openbaar Vervoer Terminal Amsterdam-Zuid (OVT).

Ben jij de aanvulling op ons team die wij zoeken? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Wat je gaat doen als calculator:

 • Aan de hand van bestek- of tenderdocumenten zorg je voor het tijdig en correct opstellen van de kostprijsbegroting en ben je in staat input te leveren voor ramingen en verschillende varianten af te wegen.
 • Je vraagt uit en beoordeelt de offertes en aanbiedingen van onderaannemers, inhuurdiensten en leveranciers. 
 • In samenspraak met de verantwoordelijke bedrijfsleider en/of directeur bepaal je de definitieve kostprijs en geef je richting aan processen waar je directe invloed op uitoefent.
 • Tijdens en na uitvoering van een project evalueer je de ingehuurde diensten en leveranciers op basis van nacalculatie en toon je jouw betrokkenheid ook door af en toe projecten in uitvoering te bezoeken.

Wat je meebrengt

Jij kunt het verschil maken als Calculator Civiel als je het volgende meebrengt:

 • Je functioneert op MBO denk- en werkniveau en bent bij voorkeur in bezit van een diploma in de richting Civiele Techniek.
 • Je hebt 2 à 3 jaar werkervaring met civiele tenders/projecten bij een (middel) grote aannemer. Je bent en werkt nauwkeurig en gestructureerd.
 • Je bent kritisch, leergierig en kan omgaan met feedback.
 • Je bent een teamspeler die zelfstandig werkt.
 • Je bent in bezit van het rijbewijs B en je bent bereid om op externe (project)locaties te werken. 

Wij bieden

Wat je kunt verwachten   

 • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internationaal) team van experts.  
 • Salaris en meer: Naast een goed salaris ontvang je vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een aantal collectieve roostervrije dagen, een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding, leaseauto of een poolauto.  
 • Carrièremogelijkheden: Volop mogelijkheden om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen. Daag je zelf uit met (online) trainingen in onze Boskalis Academy.  
 • Boskalis campus: Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, sportvelden en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe koffieplek waar je kunt afspreken met collega's. 
 • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis. 

 Extra informatie:

 • Jouw team: Je wordt binnen Boskalis Nederland onderdeel van het cluster Calculatie. Binnen het cluster werken 10 collega’s die zich richten op de Infra (wegen en civiel) businessline.
 • Waar kom je te werken: We werken hybride. In overleg met je manager en je team werk je deels thuis en deels op kantoor (Rotterdam of Amsterdam) en op onze projecten. 
 • Fulltime/ parttime: De functie van calculator is fulltime of parttime te vervullen (32 tot 40 uur per week).
 • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord!  

Over Boskalis

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.     

Over Boskalis Nederland 

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan, maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland. Met onze projecten veranderen we de kaart van Nederland en houden we Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar. Bij ons werken elke dag zo’n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van toffe projecten. 

Meer over Boskalis Nederland en de collega’s vind je hier

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten?

We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van calculator te beantwoorden. Neem contact op met Joyce Hoornik, senior recruiter, via joyce.hoornik@boskalis.com

Geïnteresseerd? Solliciteer voor modelcoördinator door jouw gegevens in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden op onze careers site. #LI-BKN #LI-JH2

Disclaimer voor recruiters en werving & selectiebureaus 

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. 

 

Lees de volledige vacature

Sollicitatieproces

Make your mark
en solliciteer vandaag!

Joyce Hoornik

Hulp nodig met je sollicitatie? Stuur mij een bericht en ik help je graag.

Joyce Hoornik

T: +31613827817

Can't find a suitable
vacancy?

Create a job alert