Betontimmerman

Verwijder Bewaar Bewaar
Solliciteer

Wat beloven wij jou?

 • Werk met een tastbaar resultaat
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Onderdeel van een team

Wat vragen wij van jou?

 • Je werkt graag samen
 • Passie voor je vak
 • Je wil graag winnen met een team

Make your mark

Als betontimmerman ben jij verantwoordelijk voor het maken en plaatsen van bekistingen en het storten van beton. Je werkt aan verschillende projecten zoals bruggen, viaducten, tunnels, sluizen, kademuren en gemalen. Als Betontimmerman werk jij op de diverse Boskalis-projecten in Nederland.

Wat je gaat doen als Betontimmerman:

Als betontimmerman bij Boskalis bouw je een kunstwerk van de werkvloer tot aan de laatste details. Hierbij overleg je met de uitvoerder over techniek en planning. Je zorgt dat de juiste maatvoering van tekening wordt aangehouden en dat het werk uiteindelijk de gewenste kwaliteit heeft.

Je werkt met traditionele of systeembekisting, stort hierin het beton en werkt deze op de juiste manier af. Na het ontkisten ga je verder met het volgende onderdeel. Dat volgende onderdeel kan het stellen van prefab elementen zijn, het aanbrengen van veiligheidsvoorzieningen, of het inrichten van een nieuw deel van het bouwterrein.

Bij Boskalis Nederland staat jouw gezondheid op nummer één. We vinden het belangrijk om er samen met jou voor te zorgen dat jij je werk fit en vitaal kan uitvoeren bij Boskalis Nederland. Daarom faciliteren wij onze werknemers met de hulpmiddelen die nodig zijn om op een veilige en ergonomische wijze de werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Wat je meebrengt:

 • Aantoonbare en relevante werkervaring;
 • Een flexibele en professionele werkhouding;
 • Een geldige VCA of je bent bereid bent deze te behalen;
 • Een rijbewijs B.

Wij bieden

Wat je kunt verwachten:

 • Een dynamische werkomgeving.
 • Salaris en meer: Naast een marktconform salaris in de bouw CAO, biedt Boskalis aantrekkelijke bedrijfsregelingen zoals een collectieve ziektekostenverzekering en een auto voor werk.
 • Carrièremogelijkheden: Volop mogelijkheden om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om door te groeien naar de rol van voorman of (assistent) uitvoerder.
 • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis. 

Extra informatie:

 • Jouw team: De pool van betontimmermannen bestaat uit 18 collega’s en de grootte van je ploeg is afhankelijk van het project. Het is eventueel mogelijk om in een vaste ploeg te werken, afhankelijk van je woonplaats.
 • Hier kom je terecht: Afhankelijk van je woonplaats werk je voornamelijk in de zuidelijke- of noordelijke randstad, of in beiden.
 • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen en je cv te uploaden. Je ontvangt altijd direct een ontvangstbevestiging per e-mail. Als je alle stappen succesvol hebt doorlopen, ontvang je van ons een aanbieding en heten we je van harte welkom bij Boskalis!

Over Boskalis

Nederland is een van de dichtstbevolkte landen ter wereld. En in de rol van Betontimmerman ga jij samen met je collega’s van de business unit Infra ervoor zorgen dat ons land bereikbaar en in beweging blijft. De Nederlandse infrastructuur behoort tot de wereldtop. Boskalis Nederland levert de beste kwaliteit asfalt, dat we in ons eigen laboratorium mengen en testen. En bouwt bruggen, viaducten, aquaducten, ecoducten en tunnels. Echte kunstwerken!

Meer over Boskalis Nederland en de collega’s vind je hier.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten?   
We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van Betontimmerman te beantwoorden. Neem contact op met Thijs Wanders, Recruiter via thijs.wanders@boskalis.com

Geïnteresseerd? Solliciteer door jouw gegevens in te vullen en je cv en motivatiebrief te uploaden op onze careers site.

Disclaimer voor recruiters en werving & selectiebureaus 
Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. #LI-BKN #LI-TW1

Lees de volledige vacature

Sollicitatieproces

Make your mark
en solliciteer vandaag!

Thijs Wanders

Hulp nodig met je sollicitatie? Stuur mij een bericht en ik help je graag.

Thijs Wanders

Can't find a suitable
vacancy?

Create a job alert