Tendermanager Infra

Verwijder Bewaar Bewaar
Solliciteer

Wat beloven wij jou?

 • Complexe vraagstukken en projecten
 • Ruimte voor initiatief
 • Werk met een tastbaar resultaat

Wat vragen wij van jou?

 • Durf buiten de lijntjes te kleuren
 • Je wil graag winnen met een team
 • Een klantgerichte visie

Make your mark

Jij kunt het verschil maken door met jouw energie tenders te winnen voor Boskalis Nederland. Want winnen: dat is wat jij het liefste doet. Samen met het team alles op alles zetten om projecten binnen te halen die ertoe doen. Want niet alleen jij, ook wij hebben een stevig trackrecord. Denk aan gerenommeerde projecten als de N206, Kempenbaan Oost, Interne baan Moerdijk, N241, N243 en de Plesmanlaan Leiden. Soortgelijke projecten ga jij voor ons binnenhalen. Hoe? Door als echte tendermanager zélf vooraan te staan en anderen net zo energiek en scherp te houden als jijzelf.

Wat je gaat doen als Tendermanager Infra

Werk je bij Boskalis Nederland, dan werk je aan toonaangevende tenders. In overleg ga jij werken aan tenders die bij je passen; in dit geval tenders tot EUR 50 miljoen binnen de businessline Infra.

Je werkt nauw samen met collega’s uit de business en ons bedrijfsbureau (Linq) en ons ingenieursbureau (Hydronamic). Hierdoor is zeer veel kennis en expertise die je nodig hebt om je tender succesvol te doorlopen onder één dak beschikbaar bij Boskalis Nederland. Benieuwd hoe het er op onze tenderafdeling aan toe gaat? Lees het verhaal van Wicher en Melanie hier

We gaan hier niet opsommen hoe je te werk moet gaan om deze tenders te winnen. Dat weet jij namelijk als geen ander. Wel vertellen we je waarom je als tendermanager bij Boskalis Nederland wilt komen werken:

 • Onze lijnen zijn kort en onze mentaliteit is pragmatisch. De beslissers zijn nauw betrokken en zorgen er samen met jou voor dat de besluitvorming soepel en efficiënt verloopt.
 • We zijn een stabiel en gezond bedrijf, dit betekent rust in de tent en degelijk management.
 • Winnen doen we samen. Jij leidt ons door de tenderfase, jouw collega’s vullen jou aan met ieder hun eigen expertise. En andersom. Want we snappen dat tenderen een vak is en de markt permanent aan verandering onderhevig is. Van jouw kennis en expertise willen we nog meer leren en beter worden in wat we doen.

Wat je meebrengt  

Jij kunt het verschil maken als tendermanager als je het volgende meebrengt: 

 • 3 tot 10 jaar relevante werkervaring in een functie als tendermanager – of relevante ervaring in de uitvoering als bijv. projectleider, hoofduitvoerder  of werkvoorbereiding in de Infra wereld. Als je ervaring buiten de Waterbouw of Infrawereld ligt maar je hebt wel een sterke affiniteit met de waterbouw of je huidige beroep is sterk gelieerd aan ons vak, ook dan ben je van harte welkom om kennis te komen maken.
 • Aantoonbare ervaring met middelgrote tenders.
 • Ervaring met twee fasen contracten, zoals een bouwteam, is een pre.

Wat je kunt verwachten

 • Salaris en meer: naast salaris ontvang je vakantiegeld, 26 vakantiedagen en 5 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband, een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals een collectieve ziektekostenverzekering en een leaseauto.
 • Carrièremogelijkheden: wij bieden jou de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen door samen een nieuwe horizon te creëren.    
 • De Boskalis campus: Boskalis is gevestigd in Papendrecht en alle disciplines zijn vertegenwoordigd op onze campus. Op de campus zijn fietsen beschikbaar zodat je makkelijk van het ene naar het andere gebouw kunt. Omdat niets zo onvoorspelbaar is al het weer in Nederland rijdt er ook een elektrisch pendelbusje tussen de verschillende gebouwen. Verder vind je op de campus drie bedrijfsrestaurants, een sportveld en douchefaciliteiten.
 • Young Bokalis: een club van young professionals in verschillende functies die je de mogelijkheid biedt een waardevol netwerk op te bouwen en kennis en ervaringen uit te wisselen. Young Boskalis organiseert diverse online activiteiten, zoals yoga, bootcamps, wijn- & bierproeverijen en project- of scheepsbezoeken.  
 • Warm welkom: reken op een warm welkom zodat jij je snel thuis voelt bij Boskalis. Tijdens jouw online onboarding programma vertellen we alles wat je moet weten over Boskalis! 

Wij bieden

 • Jouw team: jij bent onderdeel van het Strategisch Tenderbureau (STB) van Boskalis Nederland. Zij zijn verantwoordelijk voor het winnen van de tenders van Boskalis Nederland. Jij wordt ingezet op tenders binnen de businessline Infra. Je maakt deel uit van onze hele BKN tendermanagers groep van waaruit regelmatig bijeenkomsten en kennisdeling wordt georganiseerd.
 • Werken bij Boskalis Nederland als tendermanager betekent werken in een organisatie met korte lijnen , waar de communicatie zowel top down als bottom up soepel verloopt. Onze organisatie wordt gekenmerkt door de kernwaarden ondernemerschap, passie & trots, lerend vermogen, ondersteunend samenwerken en professionaliteit. De werksfeer kan getypeerd worden als prettig informeel met een vaste vrijdagmiddag borrel.
 • Je hebt geen vaste standplaats, dit is afhankelijk van waaruit de tender wordt uitgevoerd, dat kan zijn Papendrecht, Rotterdam, Amsterdam of een externe locatie.
 • Het betreft een aanstelling van 32-40 uur per week.
 • Procedure: solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen en je cv en motivatiebrief te uploaden. Je ontvangt altijd direct een ontvangstbevestiging per e-mail. Om jou (en jij ons) beter te leren kennen nodigen we je uit voor twee sollicitatiegesprekken via Microsoft Teams of op locatie. Als je alle stappen succesvol hebt doorlopen, ontvang je van ons een aanbieding en heten we je van harte welkom bij Boskalis!

Over Boskalis

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. Bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering zijn drijvende krachten in onze wereld. En we dagen jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.   

Je komt te werken in een dynamische omgeving waarbij je deel uitmaakt van een team van specialisten van Boskalis Nederland die actief is op de Nederlandse markt. Denk daarbij aan het voorbereiden en aanleggen van grootschalige civiele infrawerken, en aan werkzaamheden als grondverbetering en -sanering.

Wij bieden jou de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen door samen een nieuwe horizon te creëren. 

Meer over Boskalis Nederland en de collega’s vind je hier.

Wil je meer weten?

We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van tendermanager te beantwoorden. Neem contact op met Mijke Koukoulas, Recruitment Boskalis, via mijke.koukoulas@boskalis.com of 06-50185096.

Geïnteresseerd? Solliciteer door jouw gegevens in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden op onze careers site.
 
Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus
Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs en dit geldt ook voor andere Boskalis collega’s en aanverwante bedrijven van Boskalis.. #LI-BKN #LI-MK1

Lees de volledige vacature

Sollicitatieproces

Make your mark
en solliciteer vandaag!

Mijke Koukoulas

Hulp nodig met je sollicitatie? Stuur mij een bericht en ik help je graag.

Mijke Koukoulas

T: +31650185096

Can't find a suitable
vacancy?

Create a job alert