Omgevings/vergunningenmanager

Verwijder Bewaar Bewaar
Solliciteer

Wat beloven wij jou?

 • Samen houden we Nederland veilig en bereikbaar
 • Complexe vraagstukken en projecten
 • Veel eigen verantwoordelijkheid

Wat vragen wij van jou?

 • Een ondernemende mindset
 • Een creatieve geest
 • Je schakelt makkelijk tussen mensen

Make your mark

Jij zorgt er voor dat het project aan de slag kan zonder vertraging door omgevingsaspecten doordat de archeoloog aan het werk is geweest, dat het projectgebied is vrijgegeven van niet gesprongen explosieven, de stakeholders op de juiste wijze zijn geïnformeerd en dat kabels en leidingen zijn verlegd. Daarnaast overzie je projecten in zowel de tender-, planning- als uitvoeringsfase als het gaat om ruimtelijk-juridische vraagstukken. De combinatie van omgevingsmanagement en vergunningen spreken jou aan en vloeien naadloos in elkaar over. Door jouw stakeholdersmanagement-skills kan jij uit de voeten op in beide werkvelden en kom je bij Boskalis goed tot je recht.

Wat je gaat doen als omgevings/vergunningenmanager:

 • Je bent het aanspreekpunt voor zowel de tender- en projectorganisatie als de betrokken bevoegd gezagen, op het gebied van omgevingsmanagement en vergunningen.
 • Binnen het project zorg jij ervoor dat de wensen en belangen van stakeholders afgewogen worden, je creëert draagvlak voor oplossingen, zodat de haalbaarheid van het project en de belangen van de opdrachtgever en stakeholders gewaarborgd zijn.
 • Het volledige proces rondom vergunningen beheren: inventarisatie benodigde vergunningen, in kaart brengen van wet- en regelgeving en proceduretijden, contact leggen en onderhouden met bevoegde gezagen, indienen en coördineren van vergunningaanvragen in de plan- en/of uitvoeringsfase en borgen van (complexe) vergunningsvoorwaarden in uitvoering.
 • Het pro actief ophalen van informatie bij het projectteam om tijdig op wijzigingen te kunnen anticiperen. Je analyseert de eventuele gevolgen van wijzigingen voor de omgeving en in relatie tot vergunningen en verzorgt aanpassingen van het proces.
 • Je legt en onderhoud de verbinding tussen het project en de omgeving met daarin verschillende type stakeholders.
 • Het geven van input voor het opstellen van de projectplanning, calculatie en risico’s en kansen.
 • Het leveren van een bijdrage aan het opbouwen, beheren en delen van kennis over wet- en regelgeving. De Omgevingswet maakt daar een belangrijk deel van uit.

 Wat je meebrengt: 

 • Je bent in het bezit van een afgeronde hbo of wo opleiding in de richting Planologie, Civiele Techniek, Milieukunde, Bouwkunde, Omgevingsrecht of vergelijkbaar.
 • Je hebt de afgelopen twee jaar gewerkt in een rol als omgevingsmanager en adviseur vergunningen en je hebt ervaring in vergunningen bij een grote tot middelgrote aannemer, ingenieursbureau of in de publieke sector.

Je hebt aantoonbare kennis van wet- en regelgeving op het gebied van bouw- en/ of omgevingsrecht.

Wij bieden

Wat je kunt verwachten   

 • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internatonaal) team van experts.  
 • Salaris en meer: Naast een goed salaris ontvang je vakantiegeld, 31 vakantiedagen, een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding, leaseauto of een poolauto.  
 • Carrièremogelijkheden: Volop mogelijkheden om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen. Daag je zelf uit met (online) trainingen in onze Boskalis Academy.  
 • Boskalis campus: Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, sportvelden en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe koffieplek waar je kunt afspreken met collega's. 
 • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis. 

 Extra informatie:

 • Jouw team: Je wordt binnen Boskalis Nederland onderdeel van het cluster Omgeving. Het cluster Omgeving bestaat uit een enthousiast team van omgevingsmanagers, vergunningenmanagers en ecologen van ongeveer 25 personen. Wij bedienen alle business lines binnen Boskalis en draaien op zowel grote als kleine projecten mee in zowel tender- als uitvoeringsfase.
 • Waar kom je te werken: We werken hybride. In overleg met je manager en je team werk je deels thuis en deels op kantoor/op onze projecten. 
 • Fulltime/ parttime: De functie van omgeving/vergunningenmanager is fulltime of parttime te vervullen (32 tot 40 uur per week).   
 • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord!  

Over Boskalis

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.     

Over Boskalis Nederland 

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan, maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland. Met onze projecten veranderen we de kaart van Nederland en houden we Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar. Bij ons werken elke dag zo’n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van toffe projecten. 

Meer over Boskalis Nederland en de collega’s vind je hier.

Wil je meer weten?

We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van omgevings/vergunningenmanager te beantwoorden. Neem contact op met Mijke Koukoulas, Recruitment Boskalis, via mijke.koukoulas@boskalis.com of 06-50185096.

Disclaimer voor recruiters en werving & selectiebureaus 

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. 

Lees de volledige vacature

Sollicitatieproces

Make your mark
en solliciteer vandaag!

Mijke Koukoulas

Hulp nodig met je sollicitatie? Stuur mij een bericht en ik help je graag.

Mijke Koukoulas

T: +31650185096

Can't find a suitable
vacancy?

Create a job alert