Vergunningenmanager

Verwijder Bewaar Bewaar
Solliciteer

Wat beloven wij jou?

 • Complexe vraagstukken en projecten
 • Veel eigen verantwoordelijkheid
 • Samen zetten we Nederland op de kaart

Wat vragen wij van jou?

 • Een ondernemende mindset
 • Durf buiten de lijntjes te kleuren
 • Je schakelt makkelijk tussen mensen

Make your mark

Jij als vergunningenmanager bent een ondernemer, je bent creatief en assertief en altijd op zoek  naar hoe jij onze projecten binnen de wet- en regelgeving op een flexibele manier kan uitvoeren. Je bent gewend meerdere projecten tegelijk te bedienen en je weet van alle projecten wat er speelt en wat de prioriteiten zijn.

Als vergunningenmanager maak je het verschil door multidisciplinaire projecten zonder enige vertraging en vrij van obstakels uit te voeren. Jij overziet projecten in zowel de tender-, planning- als uitvoeringsfase als het gaat om ruimtelijk-juridische vraagstukken. Is een project ons gegund? Dan waren we het liefst gister al gestart. Dat is de mentaliteit van Boskalis Nederland.

Je maakt het verschil door het toepassen van slimme oplossingen. Duurt het aanvragen van die ene vergunning te lang? Dan kijk jij of we aan de slag kunnen met deelvergunningen. Jouw stakeholdermanagement skills zijn hierin doorslaggevend.

Als geen ander ben je in staat om draagvlak te creëren bij je collega’s, opdrachtgevers en bevoegd gezagen. Informatie haal je op en je stapt makkelijk af op collega’s. Het resultaat? De bouw van een nieuw natuurgebied, zoals de Markerwadden, de volledige C02-negatieve weg N470, of de versterking van de IJsseldijk die het leefgebied van mens en dier beschermt.

Wat je gaat doen als Vergunningenmanager:

 • Je bent het aanspreekpunt voor zowel de tender- en projectorganisatie als de betrokken bevoegd gezagen, op het gebied van vergunningen.
 • Het volledige proces beheren: inventarisatie benodigde vergunningen, in kaart brengen van wet- en regelgeving en proceduretijden, contact leggen en onderhouden met bevoegde gezagen, indienen en coördineren van vergunningaanvragen in de plan- en/of uitvoeringsfase en borgen van (complexe) vergunningsvoorwaarden in uitvoering.
 • Het pro actief ophalen van informatie bij het projectteam om tijdig op wijzigingen te kunnen anticiperen. Je analyseert de eventuele gevolgen van wijzigingen en verzorgt aanpassingen van het proces.
 • Het geven van input voor het opstellen van de projectplanning, calculatie en risico’s en kansen.
 • Het leveren van een bijdrage aan het opbouwen, beheren en delen van kennis over wet- en regelgeving. De Omgevingswet maakt daar een belangrijk deel van uit.

Jij kunt het verschil maken in de functie van Vergunningenmanager als je het volgende meebrengt: 

 • Je bent in het bezit van een afgeronde hbo of wo opleiding in de richting Planologie, Civiele Techniek, Milieukunde, Bouwkunde, Omgevingsrecht of vergelijkbaar.
 • Je hebt de afgelopen twee jaar gewerkt in een rol als Vergunningenmanager bij een grote tot middelgrote aannemer, ingenieursbureau of in de publieke sector.
 • Je hebt aantoonbare kennis van wet- en regelgeving op het gebied van bouw- en/ of omgevingsrecht.

Wij bieden

Wat je kunt verwachten   

 • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internationaal) team van experts.  
 • Salaris en meer: Naast een goed salaris ontvang je vakantiegeld, 31 vakantiedagen, een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding, leaseauto of een poolauto.  
 • Carrièremogelijkheden: Volop mogelijkheden om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen. Daag je zelf uit met (online) trainingen in onze Boskalis Academy.  
 • Boskalis campus: Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, sportvelden en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe koffieplek waar je kunt afspreken met collega's. 
 • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis. 

 Extra informatie:

 • Jouw team: Je wordt binnen Boskalis Nederland onderdeel van het cluster Omgeving. Het cluster Omgeving bestaat uit een enthousiast team van omgevingsmanagers, vergunningenmanagers en ecologen van ongeveer 25 personen. Wij bedienen alle business lines binnen Boskalis en draaien op zowel grote als kleine projecten mee in zowel tender- als uitvoeringsfase.
 • Waar kom je te werken: We werken hybride. In overleg met je manager en je team werk je deels thuis en deels op kantoor/op onze projecten. 
 • Fulltime/ parttime: De functie van vergunningenmanager is fulltime of parttime te vervullen (32 tot 40 uur per week).   
 • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord!  

Over Boskalis

Over Boskalis    
Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.     

Over Boskalis Nederland 

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan, maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland. Met onze projecten veranderen we de kaart van Nederland en houden we Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar. Bij ons werken elke dag zo’n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van toffe projecten. 

Meer over Boskalis Nederland en de collega’s vind je hier.

Wil je meer weten?

We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van Vergunningenmanager te beantwoorden. Neem contact op met Dennis Schuurman, Recruitment Boskalis, via d.schuurman@boskalis.com of 06-50162313.  
  

Disclaimer voor recruiters en werving & selectiebureaus 

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. 

Lees de volledige vacature

Sollicitatieproces

Make your mark
en solliciteer vandaag!

Hulp nodig met je sollicitatie? Stuur mij een bericht en ik help je graag.

Dennis Schuurman

Can't find a suitable
vacancy?

Create a job alert