Manager projectbeheersing

Verwijder Bewaar Bewaar
Solliciteer

Wat beloven wij jou?

 • Complexe vraagstukken en projecten
 • Werk met impact
 • Samen zetten we Nederland op de kaart

Wat vragen wij van jou?

 • Passie voor je vak
 • Een klantgerichte visie
 • Een ondernemende mindset

Make your mark

Als manager projectbeheersing sta jij ‘in het hart van onze projecten’. Samen met de projectmanager bepaal en beslis je over de projectstrategie. In de rol van manager projectbeheersing zorg jij er voor dat je de juiste middelen, tools en kennis levert om iedere tender of project in uitvoering soepel te laten verlopen. Jij bent van de organisatie, de invoering en waar nodig van de verbetering. Dat klinkt heel algemeen en breed en dat is het ook. Dat komt omdat er zo ontzettend veel én uiteenlopende tenders en projecten zijn, waar wij ons dagelijks mee bezighouden. Hoe interessant en afwisselend is dat? 

Omdat onze klanten ons steeds vroeger bij hun complexere projecten betrekken, vraagt dit om andere competenties dan alleen technische expertise. Stakeholders worden mondiger en hebben een mening over het ontwerp. Risico’s moeten beter worden verdeeld en bouwtijden en budgetten staan onder druk. We zullen ontwerpkeuzes vaker en nog beter moeten uitleggen, zowel intern als extern. Ga jij deze uitdaging aan? Wij gaan graag met jou in gesprek.

Wat je gaat doen als Manager Projectbeheersing

 • Opzetten en uitdragen van de verschillende projectbeheersingsaspecten; je bent verantwoordelijk voor het primaire proces van opleveren en de secundaire processen scope-, document-, plannings-, risico- en kwaliteitsmanagement . Het borgen van de integraliteit tussen alle processen op het project is hierbij van essentieel belang.
 • Je bent verantwoordelijk voor het team projectbeheersing op de projecten; je stuurt het team aan, coacht je medewerkers en draagt zorg voor hun (persoonlijke) ontwikkeling met als doel het bereiken van een optimale en creatieve teamprestatie.
 • Op een coachende manier draagvlak en bewustwording krijgen binnen het projectteam als het gaat om diverse procedures, zoals bijvoorbeeld: kwaliteit, duurzaam ondernemen en milieu.

Wat je meebrengt

Jij kunt het verschil maken als Manager Projectbeheersing als je het volgende meebrengt:

Tenminste hbo- werk- en denkniveau. En bij voorkeur een studie richting technische bedrijfskunde of civiele techniek.

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in de rol van manager projectbeheersing, procesmanager of projectmanager in de infrastructurele sector.
 • Je hebt affiniteit met PM-BoK en levert bijdragen aan de (door)ontwikkeling van bedrijfsbreed projectmanagement.
 • Het op de juiste wijze invullen, doorgronden en toepassen van de juiste middelen en werkwijzen op diverse contractvormen, zoals D&C-, BVP-, Alliantie- of 2-fasen-contracten.

Wij bieden

Wat je kunt verwachten   

 • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internationaal) team van experts.  
 • Salaris en meer: Naast een goed salaris ontvang je vakantiegeld, 31 vakantiedagen, een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding, leaseauto of een poolauto.  
 • Carrièremogelijkheden: Volop mogelijkheden om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen. Daag je zelf uit met (online) trainingen in onze Boskalis Academy.  
 • Boskalis campus: Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, sportvelden en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe koffieplek waar je kunt afspreken met collega's. 

Extra informatie

 • Jouw team: je bent onderdeel van het cluster Projectbeheersing. De collega’s zien in jou iemand die het mogelijk maakt als team door te groeien en verder te ontwikkelen. Jij weet dat in de aannemerij vandaag en morgen nooit hetzelfde zijn. Daar houd jij dagelijks rekening mee. Hoe? Als manager projectbeheersing sta je altijd aan en steek je je voelsprieten uit. Ook heb je een voorbeeldfunctie en dat laat je steeds zien. 
 • Waar kom je te werken: We werken hybride. In overleg met je manager en je team werk je deels thuis en deels op kantoor/op onze projecten. 
 • Fulltime/ parttime: De functie van manager projectbeheersing is fulltime of parttime te vervullen (32 tot 40 uur per week).   
 • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord!  

Over Boskalis

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.     

Over Boskalis Nederland 

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan, maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland. Met onze projecten veranderen we de kaart van Nederland en houden we Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar. Bij ons werken elke dag zo’n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van toffe projecten. 

Meer over Boskalis Nederland en de collega’s vind je hier.

Wil je meer weten?

We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van manager projectbeheersing te beantwoorden. Neem contact op met Mijke Koukoulas via mijke.koukoulas@boskalis.com of op 06-50185096.

Geïnteresseerd? Solliciteer voor manager projectbeheersing door jouw gegevens in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden op onze careers site. #LI-BKN #LI-MK1

Disclaimer voor recruiters en werving & selectiebureaus 

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. 

Lees de volledige vacature

Sollicitatieproces

Make your mark
en solliciteer vandaag!

Mijke Koukoulas

Hulp nodig met je sollicitatie? Stuur mij een bericht en ik help je graag.

Mijke Koukoulas

T: +31650185096

Can't find a suitable
vacancy?

Create a job alert