Commercieel Medewerker

Verwijder Bewaar Bewaar
Solliciteer

Wat beloven wij jou?

 • Volop ontwikkelmogelijkheden
 • Werk met een tastbaar resultaat
 • Hybride werken

Wat vragen wij van jou?

 • Je werkt graag samen
 • Je schakelt makkelijk tussen mensen
 • Goede communicatieve vaardigheden

Make your mark

Hoe jij het verschil kunt maken

Jij kunt het verschil maken vanuit je rol als Commercieel Medewerker door een klantgerichte houding en uitstekende advies op basis van grondige analyses. Samen met de accountmanager, zorg je voor een optimaal resultaat voor Boskalis en haar klanten!

Vanuit jouw rol bij onze grondreinigingslocatie in Amersfoort zul je de aanvragen en bestekken met betrekking tot vrijkomende grond in behandeling nemen. Je maakt grondige analyses op basis van data en beschikbare informatie over de aangeboden grondstromen. In overleg met de accountmanager of projectleider wordt er een calculatie en een aanbieding gemaakt voor acceptatie en/of verwerking van de grondstromen. Hierbij is naast de commerciële benadering, compliance met vigerende wet – en regelgeving uiteraard belangrijk. Tijdens dit proces wordt contact onderhouden met de klant, totdat opdracht wordt verkregen. De opdracht wordt hierna administratief aan de grondreinigingslocatie overgedragen.    

Naast het beoordelen van rapporten wordt contact onderhouden met klanten en andere commerciële - en project collega’s. Periodiek worden klanten benaderd voor klanttevredenheidsonderzoek, het doornemen van aanbiedingen en worden saneringsprojecten bezocht. Op den duur is het mogelijk om door te groeien naar volwaardig accountmanager!

In de rol van Commercieel Medewerker kom je te werken bij Boskalis Environmental, een onderdeel van Boskalis Nederland maar met een sterke internationale footprint. In Nederland hebben we drie vaste grondreinigingscentra in Schiedam, Amersfoort en Alkmaar waar klanten kleine of grote hoeveelheden vervuilde grond kunnen aanbieden. Jaarlijks wordt er meer dan 600.000 ton aan materiaal aangevoerd, verwerkt en geschikt gemaakt voor hergebruik. Bovendien hebben we een verwerkingslocatie in Alkmaar voor AEC-bodemas, een restproduct van de huisafvalverbranding, met zelf ontworpen reinigingstechnologie. Wij verwerken deze bodemas tot een vrij toepasbare bouwstof.

Wat je gaat doen als Commercieel Medewerker:

 • Contact met interne en externe (markt) partijen om vrijkomende grond te accepteren en te verwerken.
 • Eerstelijnsvragen beantwoorden van klanten.
 • Dagelijkse (administratieve) ondersteuning van accountmanager.
 • Grondige analyse van aanvragen/bestekken op basis van informatie en data-analyse van de vrijkomende grond.
 • Advisering met betrekking tot aanvragen/bestekken aan accountmanagement, projectleiders en andere stakeholders.
 • Periodiek benaderen van klanten voor klanttevredenheidsonderzoek.

Wat je meebrengt:

 • Je hebt minimaal een mbo-opleiding, waarbij opleiding met een chemische of milieukundige achtergrond een pré is.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring opgedaan bij een aannemer, ingenieursbureau, waterschap en/of grondbank.
 • Je kunt grote hoeveelheden informatie goed verwerken en snel de juiste informatie filteren, die jij nodig hebt.
 • Nauwkeurig, analytisch en een klantgerichte houding!
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en hebt de flexibiliteit om op diverse grondreinigingslocaties te werken.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in zowel woord als geschrift.

Wij bieden

Wat je kunt verwachten:

 • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internatonaal) team van experts.  
 • Salaris en meer: Naast een goed salaris ontvang je vakantiegeld, 31 vakantiedagen, een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering en een reiskostenvergoeding.
 • Carrièremogelijkheden: Volop mogelijkheden om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen. Daag je zelf uit met (online) trainingen in onze Boskalis Academy.  
 • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis. 

Extra informatie:

 • Jouw team: Je maakt onderdeel uit van Boskalis Environmental dat is gevestigd in Papendrecht (thuisbasis).
 • Waar kom je te werken: We werken hybride. In overleg met je manager en je team werk je deels thuis en deels op locatie in Amersfoort.
 • Fulltime/parttime: De functie is fulltime (40 uur per week) of parttime (32 uur per week)
 • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord!

Over Boskalis

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan, maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland. Met onze projecten veranderen we de kaart van Nederland en houden we Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar. Bij ons werken elke dag zo’n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van toffe projecten. Meer over Boskalis Nederland en de collega’s vind je hier.  

Boskalis Environmental, een onderdeel van Boskalis Nederland maar met een sterke internationale footprint. In Nederland hebben we drie vaste grondreinigingscentra in Schiedam, Amersfoort en Alkmaar waar klanten kleine of grote hoeveelheden vervuilde grond kunnen aanbieden. Jaarlijks wordt er meer dan 600.000 ton aan materiaal aangevoerd, verwerkt en geschikt gemaakt voor hergebruik. Bovendien hebben we een verwerkingslocatie in Alkmaar voor AEC-bodemas, een restproduct van de huisafvalverbranding, met zelf ontworpen reinigingstechnologie. Wij verwerken deze bodemas tot een vrij toepasbare bouwstof.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten?   
We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van Commercieel Medewerker te beantwoorden. Neem contact op met Thijs Wanders, Recruiter via thijs.wanders@boskalis.com. 

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus 

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. 

#LI-TW1 #LI-BKN 

Lees de volledige vacature

Sollicitatieproces

Make your mark
en solliciteer vandaag!

Thijs Wanders

Hulp nodig met je sollicitatie? Stuur mij een bericht en ik help je graag.

Thijs Wanders

T: +31650185259

Can't find a suitable
vacancy?

Create a job alert