Duurzaamheidcoördinator

Verwijder Bewaar Bewaar
Solliciteer

Wat beloven wij jou?

  • Een afwisselende baan
  • Onderdeel van een team
  • Ruimte voor initiatief

Wat vragen wij van jou?

  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Een hart voor duurzaamheid
  • Je bent een kei in oplossingen bedenken

Make your mark

Wij zijn ons ervan bewust dat onze werkzaamheden impact hebben op het klimaat en leefomgeving. Duurzaamheid is daarom een integraal en vanzelfsprekend onderdeel van onze bedrijfsvoering en projecten. Ons doel is een klimaat neutrale en circulaire infrastructuur voor 2030, waar ook de thema’s biodiversiteit en klimaatadaptatie onderdeel van zijn. Met ons team van 15 duurzaamheidsexperts hebben wij een van de grootste duurzaamheidsteams in de GWW sector. Kom jij ons team verder versterken, zodat wij samen verder kunnen bouwen aan de duurzaamheidambities van Boskalis Nederland?

Wat je gaat doen als duurzaamheidcoördinator

Je neemt als duurzaamheidcoördinator het voortouw in een grote verscheidenheid aan tenders en projecten. Samen met projectteams werk je iedere dag aan unieke uitdagingen waarin duurzame oplossingen centraal staan. De ene keer ben je bezig met het berekenen van de stikstof, de andere keer met het breed conceptualiseren en uitrekenen van duurzaamheidsmaatregelen en het effect hiervan. Maar je geeft ook concreet vorm aan het proces om deze maatregelen van duurzaamheidte initieren en in praktijk te brengen. In het project op “A2-Vonderen en Kerensheide” duik je bijvoorbeeld in de diepte van MKI-berekeningen, navigeer je door milieuvraagstukken die gaan van asfalt tot kunstwerken. Ook neem jij het voortouw in de samenwerking met opdrachtevers zoals Rijkswaterstaat bij het ontdekken van nieuwe kansen voor duurzaamheid en ben jij de duurzaamheidexpert tijdens gesprekken. Maar je gaat nóg verder door ook - binnen onze eigen organisatie - collega’s te inspireren en het management te adviseren over de duurzaamheidstrategie. Zo willen wij koploper blijven in de markt.

Wat je meebrengt

  • Een afgeronde hbo-opleiding (duurzaamheid en/of civiele techniek heeft een pre) en een aantal jaar werkervaring op het gebied van duurzaamheid bij voorkeur in een technische en projectmatige omgeving.
  • Je bent hands on en denkt vanuit innovatie en creatie. Je weet wensen en vraagstukken te vertalen naar praktische en uitvoerbare oplossingen.
  • Je bent nieuwsgierig en weet met doorzettingsvermogen en geduld anderen enthousiast te krijgen en houden.
  • Je bent intrinsiek gemotiveerd om bij te dragen aan onze duurzaamheidsthema's (energie en emissies, circulariteit, biodiversiteit en leefbaarheid).
  • In het kader van het kunnen lezen van contractstukken en de interne communicatie is de beheersing van de Nederlandse taal een must.

Wij bieden

  • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf.
  • Salaris en meer: Naast een goed salaris ontvang je vakantiegeld, 26 vakantiedagen (op basis van een fulltime contract) en een aantal collectieve roostervrije dagen, een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding, leaseauto of een poolauto.  
  • Carrièremogelijkheden: We bieden je volop mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen, bijvoorbeeld via (online) cursussen op onze Boskalis academy. 
  • Boskalis campus: Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, een sportveld en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe koffieplek waar je kunt afspreken met collega's. 
  • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis. 

Extra informatie 

  • Jouw team: je komt te werken in een enthousiast team van meer dan tien experts.
  • Waar kom je te werken: Je wordt flexibel ingezet en dat betekent dat je soms ook werkt op de projectlocaties door heel Nederland.
  • Fulltime/ parttime: het betreft een aanstelling voor 32-40 uur per week. 
  • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord!  

Over Boskalis

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. Bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering zijn drijvende krachten in onze wereld. En we dagen jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.      

Je komt te werken in een dynamische omgeving waarbij je deel uitmaakt van een team van specialisten van Boskalis Nederland. Boskalis Nederland is de businessunit van Koninklijke Boskalis Westminster N.V. die actief is op de Nederlandse markt. Met onze projecten veranderen we de kaart van Nederland en houden we Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar.  

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten? 
We staan je graag te woord om al je vragen over deze functie te beantwoorden. Neem contact op met Joyce Hoornik, Recruitment Boskalis, via joyce.hoornik@boskalis.com of 06 - 1382 7817

Geïnteresseerd? Solliciteer door jouw gegevens in te vullen en je cv en motivatiebrief te uploaden op onze careers site.
  
Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. 

Lees de volledige vacature

Sollicitatieproces

Make your mark
en solliciteer vandaag!

Joyce Hoornik

Hulp nodig met je sollicitatie? Stuur mij een bericht en ik help je graag.

Joyce Hoornik

T: +31613827817

Can't find a suitable
vacancy?

Create a job alert