Vrachtwagenchauffeur

Verwijder Bewaar Bewaar
Solliciteer

Wat beloven wij jou?

  • Een informele werksfeer
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Onderdeel van een team

Wat vragen wij van jou?

  • Relevante werkervaring
  • Een klantgerichte visie
  • Je schakelt makkelijk tussen mensen

Make your mark

Zijn grote voertuigen, zoals zandkippers, jouw grote passie? Zorg jij ervoor dat de projecten in uitvoering van onze klanten op tijd in het bezit zijn van de onze grondstoffen? Lees dan snel meer over de functie van Vrachtwagenchauffeur. Je wordt verantwoordelijk voor het transporteren van grondstoffen van en naar de projecten. Binnen J. van Vliet werken vier eigenchauffeurs en meerder inhuur collega’s. Met dit team ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van diverse grondstoffen zoals voornamelijk zand. Op dagelijkse basis spring jij in je J. van Vliet kipper om ervoor te zorgen dat de grondstoffen tijdig op de projectlocatie afgeleverd worden. Omdat onze projecten in uitvoering rondom Amsterdam te vinden zijn, ben jij veel onderweg en deins jij er niet voor terug om door de zandbaan te rijden. Sterker nog, jij houdt wel van het zandbaanavontuur!  

Wat je meebrengt   

  • Rijbewijs CE in combinatie met code 95.
  • VCA-diploma.
  • De flexibiliteit om door heel Nederland te reizen en op onregelmatige tijden te werken.
  • Je bent ervaren in het besturen van een volledig aangedreven kiepauto’s, maar wij staan ook zeker open voor enthousiaste starters!

 

Wij bieden

Wat je kunt verwachten:

  • Een dynamische werkomgeving;
  • Salaris en meer: Naast een marktconform salaris en 32 vakantiedagen, biedt J. van Vliet aantrekkelijke bedrijfsregelingen zoals een pensioenvoorziening en een collectieve ziektekostenverzekering.

Extra informatie:

  • Jouw team: Samen met de andere vrachtwagenchauffeurs, verzorgen jullie de transportwerkzaamheden in het noorden en midden van Nederland.  
  • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren vervolgens twee sollicitatiegesprekken op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord!  

Over Boskalis

J. van Vliet B.V. is sinds 1941 familiebedrijf. In 2002 Is J. van Vliet overgenomen door Boskalis maar heeft zijn naam en identiteit behouden en is blijven fungeren als zelfstandig bedrijf onder de vleugels van Boskalis. J. van Vliet actief op de markt met grondstof leveranties (veelal zand), transportwerkzaamheden over het land en water, in de infra- en bouwsector en is eveneens actief in de grond-, weg- en waterbouw sector in het noorden en midden van Nederland. Tevens verzorgen we de zandleveringen met onze overslagmachines de loswerkzaamheden van schepen d.m.v. transportbanden, trechters en vervoeren met de vrachtwagens het materiaal naar de projecten.

We zijn met ons personeel en materieel actief van Midden-Nederland en beschikken over een modern machinepark zodat we voldoen aan de laatste milieukundige eisen. Oorspronkelijk opererend vanuit het pittoreske Wormerveer in de provincie Noord-Holland maar i.v.m. de uitbreiding van de werkzaamheden zijn we nu gevestigd in Amsterdam.

Geïnteresseerd?

We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van Vrachtwagenchauffeur te beantwoorden. Neem contact op met Thijs Wanders, Recruiter via thijs.wanders@boskalis.com of via WhatsApp; 06-50185259.

Geïnteresseerd? Solliciteer door jouw gegevens in te vullen en je cv en motivatiebrief te uploaden op onze careers site.

Disclaimer voor recruiters en werving & selectiebureaus 

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus.

Lees de volledige vacature

Sollicitatieproces

Make your mark
en solliciteer vandaag!

Thijs Wanders

Hulp nodig met je sollicitatie? Stuur mij een bericht en ik help je graag.

Thijs Wanders

Can't find a suitable
vacancy?

Create a job alert