Modelleur

Verwijder Bewaar Bewaar
Solliciteer

Wat beloven wij jou?

  • Een afwisselende baan
  • Ruimte voor initiatief
  • Werken aan toonaangevende projecten

Wat vragen wij van jou?

  • Een klantgerichte visie
  • Je bent een kei in oplossingen bedenken
  • Analytical skills

Make your mark

Het ontwerpen van civiele kunstwerken is jouw passie en je wilt werken aan dé toonaangevende projecten die letterlijk de contouren van Nederland veranderen. Denk aan de verdiepte ligging van het spoor bij Vught of de verbreding van de A2 tussen het Vonderen en Kerensheide. 

De afgelopen jaren heb jij je sporen verdient als modelleur. Kennisdelen en een actieve bijdragen leveren aan een project geeft jou energie en zet jou in je kracht. Je blijft je ontwikkelen in jouw vakgebied, zodat je een waardevolle bijdrage kan leveren op projecten en binnen de verschillende specialisaties in de vakgroep Constructief ontwerp. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan komen we graag met je in contact.

Als modelleur werk je bij de ontwerpafdeling van Boskalis Nederland. Je bent goed in staat om je ontwerp te verkopen, te presenteren en overdragen aan je directe collega’s, als aan de collega’s in de uitvoering. De ontwerpafdeling draagt zorg voor de totale ontwerpexpertise bij tenders en verworven projecten, veelal met een integraal en multidisciplinair karakter.

Wat je gaat doen als modelleur:

  • Je modelleert met input vanuit o.a. verschillende adviseurs en gaat het gesprek aan over mogelijke optimalisaties/ kansen. Je hebt kennis van en ervaring met het ontwerpproces van (middel)grote projecten.
  • Je werkt aan 3D modellen en werkt ze samen met de modelleurs uit tot het gewenste detail niveau, dynamisch en maakbaar voor uitvoering. Je bespreekt het gemaakte ontwerp met het ontwerpteam/ uitvoeringsteam en legt de gemaakte keuzes vast in de ontwerpnota.
  • Je doet reviews en tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor de ontwerpleider en adviseert de ontwerpleider bij het realiseren van een reële doorlooptijd van het te maken ontwerp.
  • Binnen het ontwerpteam zet jij samen met je collega modelleurs de lijnen uit en ziet samen toe op de vaktechnische kwaliteit, als uitvoerbaarheid en volgens de gestelde eisen en input vanuit adviseurs).
  • Je stemt af met je collega’s van andere ontwerp disciplines om een integraal (BIM) model te genereren.
  • Je volgt marktontwikkelingen op het gebied van modelleren en draagt bij aan kennisdeling binnen het Cluster en hebt hier een actieve rol in.

Jij kunt het verschil maken als modelleur, als je het volgende meebrengt:

  • Je hebt een afgeronde hbo of wo-opleiding Civiele Techniek.
  • Je hebt minimaal 4-5 jaar relevante werkervaring in soort gelijke projecten als modelleur bij een (middel)grote aannemer of ingenieursbureau.
  • Je hebt uitstekende kennis van modelleer software Revit. Ervaring met Civil 3D is een pre. 
  • Je hebt ervaring met raakvlakmanagement en system engineering.
  • Je hebt de flexibiliteit om door Nederland te reizen om de verschillende (project)locaties te bezoeken.

Wij bieden

Wat je kan verwachten:

  • Salaris en meer: Naast salaris ontvang je vakantiegeld, 26 vakantiedagen, 5 ATV dagen en een premie vrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering en een  leaseauto.
  • Carrièremogelijkheden: Volop mogelijkheden om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen. Daag je zelf uit met (online) trainingen in onze Boskalis Academy.  
  • De Boskalis campus: Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, sportvelden en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe koffieplek waar je kunt afspreken met collega's. 
  • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis. 
  • Warm welkom: reken op een warm welkom, zodat jij je snel thuis voelt bij Boskalis. Tijdens jouw online onboarding programma vertellen we alles wat je moet weten over Boskalis!

Extra informatie:

  •  Jouw team: Vakgroep Constructies is onderdeel van de ontwerpafdeling van Boskalis Nederland. Naast deze vakgroep bestaan de volgende vakgroepen: Vakgroep Ontwerpleiding, Cluster Geografisch Ontwerp en Vakgroep Technische Installaties. Bij de Ontwerpafdeling werken ca. 50 medewerkers, waarvan 15 bij de vakgroep Constructies.
  • Hier kom je terecht: Als modelleur werk je regelmatig op projectlocatie of op ons kantoor in Papendrecht. Thuiswerken behoort, in overleg met je manager, tot de mogelijkheden.
  • Fulltime/parttime: Het betreft een aanstelling voor 32 tot 40 uur per week.
  • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord!  

Over Boskalis

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.   

Je komt te werken in een dynamisch omgeving waarbij je deel uitmaakt van een team van specialisten van Boskalis Nederland. Boskalis Nederland is de business unit van Koninklijke Boskalis Westminster N.V. die actief is op de Nederlandse markt. Bij activiteiten kun je denken aan het voorbereiden (door middel van drooggrondverzet) en aanleggen van grootschalige civiele infrawerken, maar ook aan werkzaamheden als grondverbetering en -sanering.

Wij bieden jou de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen door samen een nieuwe horizon te creëren. 

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten? We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van modelleur  te beantwoorden. Neem contact op met Emilie Stratenus, Recruiter via emilie.stratenus@boskalis.com of op 06-11380235

Geïnteresseerd? Solliciteer voor modelleur door jouw gegevens in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden op onze careers site.

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus
Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. 

Lees de volledige vacature

Sollicitatieproces

Make your mark
en solliciteer vandaag!

Emilie Stratenus

Hulp nodig met je sollicitatie? Stuur mij een bericht en ik help je graag.

Emilie Stratenus

T: +31611380235

Can't find a suitable
vacancy?

Create a job alert