EMVI strateeg

Verwijder Bewaar Bewaar
Solliciteer

Wat beloven wij jou?

 • Contributing to one of a kind projects
 • Being part of the energy transition
 • An international career

Wat vragen wij van jou?

 • A good command of English
 • A good command of English
 • A passion for Subsea related work

Make your mark

Als EMVI-strateeg wil je graag winnen. Je ambitie is om de hoogste EMVI-scores van Nederland te halen, dat is namelijk de doelstelling die wij binnen Boskalis Nederland hebben. Je gaat in teamverband aan de slag met onze toekomstige tenders om Nederland bereikbaar te houden en te beschermen tegen het water, en om nieuwe natuur- en recreatiegebieden aan te leggen. Kom jij ons EMVI-team versterken?

Samen met het tenderteam analyseer je de klantvraag, ontwikkel je een winnende strategie en organiseer je alles wat nodig is om tot onderscheidende oplossingen te komen. Je komt te werken bij de EMVI-afdeling van ons eigen Strategisch Tenderbureau. Hierin werken EMVI-strategen nauw samen met tendermanagers. Samen bedienen zij de 3 business lines van Boskalis Nederland: Infrastructuur, Rivieren & Dijken en Kust & Zeehavens. Als EMVI-strateeg kun je bij alle business lines worden ingezet, waar je gaat werken aan onze belangrijkste waterbouwkundige en infra gerelateerde tenders.

Naast een bepalende rol in tenders, vervul je als EMVI-strateeg een sleutelrol in de ontwikkeling van het Strategisch Tenderbureau. Samen met het managementteam, tendermanagers en EMVI-afdeling bepaal je hoe Boskalis zich continu blijft verbeteren in EMVI-aanbestedingen. Ook krijg je alle vrijheid om het begeleiden van tenders af te wisselen met het coachen van EMVI-coördinatoren.

Benieuwd hoe Melanie impact maakt als EMVI-strateeg? Lees haar verhaal hier.

Jij bent de EMVI-strateeg waar we naar op zoek zijn als je het volgende meebrengt

 • Meer dan 3 jaar EMVI-ervaring met aantoonbaar goede prestaties.
 • Visie op het ontwikkelen van een winnende tenderstrategie en oplossingen.
 • Het vermogen om tenderteams te enthousiasmeren en stimuleren om te presteren.
 • Vaardigheden om EMVI-coördinatoren te coachen in hun ontwikkeling.
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
 • Bovengemiddelde taal- en schrijfvaardigheid.

Wij bieden

Wat je kunt verwachten

 • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internationaal) team van experts.
 • Salaris en meer: Naast salaris ontvang je vakantiegeld, 26 vakantiedagen en 5 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband, een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals een collectieve ziektekostenverzekering en een leaseauto.
 • Carrièremogelijkheden: Wij bieden jou de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen door samen een nieuwe horizon te creëren.    
 • Boskalis campus: Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze campus in Papendrecht, compleet met restaurants, sportvelden en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe koffieplek waar je kunt afspreken met collega's.
 • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn belangrijk onderdelen van Young Boskalis.

Extra informatie

 • Jouw team: Je wordt binnen Boskalis Nederland onderdeel van de EMVI-afdeling. De afdeling bestaat uit een ambitieus en enthousiast team van 9 personen. Wij bedienen de business lines in het op niveau houden van de orderportefeuille.
 • Werken bij Boskalis Nederland als EMVI-strateeg betekent werken in een organisatie met korte lijnen, waar de communicatie zowel top down als bottom up soepel verloopt. Onze organisatie wordt gekenmerkt door de kernwaarden ondernemerschap, passie & trots, lerend vermogen, ondersteunend samenwerken en professionaliteit. De werksfeer kan getypeerd worden als prettig informeel met een vaste vrijdagmiddag borrel.
 • Fulltime/parttime: Het betreft een fulltime aanstelling van 32-40 uur per week.
 • Werklocatie: Afhankelijk van de tender werk je op onze campus in Papendrecht of op onze regiokantoren in Rotterdam of Amsterdam. Eveneens afhankelijk van de tender kun je een deel van de tijd vanuit huis werken.
 • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord! 

Over Boskalis

Over Boskalis   
Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.   

Over Boskalis Nederland

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan, maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland. Met onze projecten veranderen we de kaart van Nederland en houden we Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar. Bij ons werken elke dag zo’n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van toffe projecten.

Meer over Boskalis Nederland en de collega’s vind je hier.

Wil je meer weten?

We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van EMVI Strateeg te beantwoorden. Neem contact op met Dennis Schuurman, Recruitment Boskalis, via d.schuurman@boskalis.com of 06-50162313.  

Geïnteresseerd? Solliciteer door jouw gegevens in te vullen en je cv en motivatiebrief te uploaden op onze careers site. 

Disclaimer voor recruiters en werving & selectiebureaus

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus.

Lees de volledige vacature

Sollicitatieproces

Make your mark
en solliciteer vandaag!

Hulp nodig met je sollicitatie? Stuur mij een bericht en ik help je graag.

Dennis Schuurman

Can't find a suitable
vacancy?

Create a job alert