Boskalis Maritime Technology Development Track (NL)

Verwijder Bewaar Bewaar
Solliciteer

Boskalis Maritime Technology Development Track (NL)

Papendrecht

Solliciteer
Verwijder Bewaar Bewaar

Wat beloven wij jou?

 • Een afwisselende baan
 • Een springplank voor je carière
 • Onderdeel van een team

Wat vragen wij van jou?

 • Goed in de Engelse taal
 • De wil om je te ontwikkelen
 • Energie en leergierigheid

Make your mark

(Kick)start je carrière in de maritieme techniek bij Boskalis! 

Met zo'n 600 schepen en materieel beschikt Boskalis wereldwijd over een van de grootste vloten. Deze enorme vloot stelt ons in staat om over de hele wereld een grote verscheidenheid aan offshore-, bagger- en bergingsoperaties uit te voeren. De wereld van Boskalis is fascinerend voor iedereen met een passie voor techniek, zowel mét als zónder maritieme ervaring. De Maritime Technology Development Track is een unieke kans als je openstaat voor een nieuwe uitdaging, bereid bent om veel te leren en je graag verantwoordelijkheid neemt! Zet stappen in je professionele ontwikkeling en solliciteer naar een van de 10 plaatsen binnen het ontwikkeltraject.   

Wat je gaat doen  

Tijdens het 18 maanden durende ontwikkeltraject krijg je de kans om een ervaren Technical Superintendent te ondersteunen bij zijn of haar taken. Je gaat op drie verschillende afdelingen aan de slag en je wordt betrokken bij verschillende opdrachten. Razendsnel doe je de nodige praktijkervaring op. Ook krijg je vanaf dag 1 de verantwoordelijkheid voor het behalen van deadlines en het uitvoeren van diverse taken. Je kennis en vaardigheden vergroot je in rap tempo door samen te werken met collega’s en managers bij het uitvoeren van werkzaamheden in de verschillende fasen van een project. Wat je precies gaat doen, hangt af van het project. In ieder geval ga je samen met je collega’s onderhouds- en reparatiewerkzaamheden coördineren en uitvoeren. Ook zie je erop toe dat de werkzaamheden tijdig en kwalitatief hoogwaardig worden uitgevoerd. Tijdens de operationele fase van een project krijg je te maken met verschillende schepen en materieel. Het kan zijn dat je tijdens het ontwikkeltraject betrokken wordt bij een multidisciplinair project. Je zorgt dan dat de schepen, het gereedschap en de apparatuur beschikbaar is en je regelt alle logistieke en technische werkzaamheden aan wal. Helpen bij reparatieprojecten kunnen ook onderdeel uitmaken van je functie, evenals budgetteren van onderhoudswerkzaamheden. De locatie van je werk kan overal ter wereld zijn, afhankelijk van het project.         

Wat je gaat leren   

Naast learning on the job bieden we een uitgebreid programma met technische cursussen. Daarnaast krijg je de kans om deel te nemen aan gespecialiseerde trainingen op jouw vakgebied. Dit maakt deelname aan het traject ook enorm waardevol voor deelnemers zonder maritieme kennis. Cursussen kunnen gaan over onderwerpen zoals Baggeren & Offshore apparatuur, Marine Engineering, Wettelijke & Classificatie Certificaten en industrie compliance (bijv. IMCA, OVID) en nog veel meer. Naast technische ontwikkeling, vinden we persoonlijke groei ook heel belangrijk. Interne- en externe trainers en een Boskalis mentor zijn beschikbaar om je te ondersteunen in je ontwikkeling.

Wat je meebrengt  

Jij kunt het verschil maken als je het volgende meebrengt:

 • Volledig afgeronde mbo-opleiding werktuigbouwkunde, maritieme techniek, elektrotechniek of vergelijkbaar.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een technische functie.
 • Ervaring in de maritieme sector is mooi meegenomen, maar zeker geen must.
 • Fulltime beschikbaarheid.
 • Goede beheersing van de Engelse taal. 
 • Je mag in Nederland wonen en werken.
 • Flexibiliteit. Je vindt het geen probleem om een aantal keer per jaar voor maximaal 6 weken aaneengesloten in het buitenland te werken.

Wij bieden

Wat je kunt verwachten

 • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internationaal) team van experts. 
 • Salaris en meer: Naast een goed salaris ontvang je vakantiegeld, 26 vakantiedagen (op basis van een fulltime contract) en een aantal collectieve roostervrije dagen, een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding en buitenlandtoeslag.  
 • Carrièremogelijkheden: We bieden je volop mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen, bijvoorbeeld via (online) cursussen op onze Boskalis academy. 
 • Boskalis campus: Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, een sportveld en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe koffieplek waar je kunt afspreken met collega's. 
 • Projectlocatie: Je werkt aan baanbrekende projecten over de hele wereld. Boskalis voert een breed scala aan bagger- en maritieme projecten uit in 90 landen en op zes continenten. 
 • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis. 

Extra informatie

 • Jouw team: Samen met 10 nieuwe collega's start je in het ontwikkeltraject en maak je deel uit van de fleet managementorganisatie van Boskalis.
 • Waar kom je te werken: Tijdens het ontwikkeltraject ga je werken aan opdrachten bij fleet managementafdelingen binnen Offshore Energy en Dredging. De voorbereidingen voor reparaties, modificaties en mobilisaties worden op kantoor getroffen en de uitvoering vindt op een reparatiewerf en/ of aan boord van het schip plaats. De locatie waar dit gebeurt kan overal ter wereld zijn. Tijdens werkzaamheden op een operationeel dredging project werk je altijd zes weken aan een stuk op locatie en vervolgens heb je vier weken verlof. Als je technical superintendent wilt worden, is het belangrijk dat je bereid bent om meerdere keren per jaar in het buitenland te werken.  
 • Fulltime/parttime baan: De functie is fulltime (40 uur per week). Houd er rekening mee dat je op een project in het buitenland 12 uur per dag werkt, 6 dagen per week.
 • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord! 
 • Boskalis Maritime Technology Development Track: Het ontwikkelingstraject duurt 18 maanden en start in oktober 2024. Je kunt echter al voor de start van het ontwikkelingstraject bij Boskalis aan de slag op uitdagende projecten. Meer informatie over het ontwikkelingstraject vind je hier.

Over Boskalis

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.  

Geïnteresseerd?

Meer informatie
We staan je graag te woord om al je vragen over het Boskalis Technical Development Track te beantwoorden. Neem contact op met Sandra Hofstede, Senior Corporate Recruiter via 31 (0)6 46042957.

Solliciteer voor 24 maart 2024.

Disclaimer voor recruiters en werving & selectiebureaus
Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus.

#LI-SH1

Lees de volledige vacature

Sollicitatieproces

Make your mark
en solliciteer vandaag!

Sandra Hofstede

Hulp nodig met je sollicitatie? Stuur mij een bericht en ik help je graag.

Sandra Hofstede

T: +31646042957

Can't find a suitable
vacancy?

Create a job alert