Hydrografisch Surveyor

Verwijder Bewaar Bewaar
Solliciteer

Wat beloven wij jou?

  • Samen zetten we Nederland op de kaart
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Ruimte voor initiatief

Wat vragen wij van jou?

  • Een ondernemende mindset
  • Je werkt graag samen
  • Relevante werkervaring

Make your mark

Hoe jij het verschil kunt maken

Wil jij bouwen aan en met de natuur? Met jou frisse blik verras je ons en jij maakt “buiten” met jouw bijdrage het verschil. Jij meet, controleert en documenteert of onze werken op de juiste manier worden uitgevoerd. Ja dat is centimeter werk en daarom ben jij een belangrijke schakel in het team. Je voert metingen uit op onze werken door heel Nederland. Boskalis Nederland voert veel projecten uit op de rivieren, in de havens en langs de Nederlandse kust.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waar vrijheid, ontwikkeling, groei en een goede balans tussen werk en privé centraal staat? Dan ben jij de surveyor die wij zoeken, we gaan graag met je in gesprek!

Wat je gaat doen als surveyor

Je bent de ogen van de baggeraars onder water. Je brengt de bodemsituatie voor, tijdens en na het project in kaart en je bent verantwoordelijk voor de survey gerelateerde zaken op het project. Bij Boskalis Nederland meet je met de nieuwste technologie: multibeam peilen, statisch en dynamisch scannen, vliegen met drones, etc. Zo werk je als surveyor mee op aansprekende projecten binnen onze divisies, zoals:

  • Kust en Zeehavens: met projecten als onderhoud aan de grote rivieren, strandsuppleties en onderhoud van de havens van Antwerpen, Rotterdam en Ijmuiden bijvoorbeeld.
  • Rivieren en dijken: met projecten als de Markeerdijken, Zwolle/Olst en Meanderende Maas.

Wat je meebrengt   

  • Een afgeronde opleiding richting hydrografie, cat A of cat B.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als surveyor.
  • Ervaring met singlebeam & multibeam peilen, data verwerking  en het installeren van apparatuur op schepen kent voor jou geen geheimen en je wordt er blij van.
  • Ervaring programma’s zoals BeamworX, Qinsy, CAD is een pre.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en vindt het geen probleem om op verschillende (project)locaties in Nederland te werken. 

Wij bieden

Wat je kunt verwachten   

  • Salaris en meer: Naast een goed salaris ontvang je vakantiegeld, 26 vakantiedagen (op basis van een fulltime contract) en een aantal collectieve roostervrije dagen, een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding, leaseauto of een poolauto.  
  • Carrièremogelijkheden: We bieden je volop mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen, bijvoorbeeld via (online) cursussen op onze Boskalis academy.
  • De Boskalis campus:  Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, sportvelden en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe koffieplek waar je kunt afspreken met collega's. 
  • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis. 
  • Warm welkom: reken op een warm welkom, zodat jij je snel thuis voelt bij Boskalis. Tijdens jouw online onboarding programma vertellen we alles wat je moet weten over Boskalis!

Extra informatie   

  • Jouw team: Je komt te werken op een projectlocatie waar je contact hebt met de uitvoering, werkvoorbereiding, machinisten, projectmanagement etc. Kenmerkend voor onze projectteams (bestaande uit verschillende disciplines) is een goede onderlinge sfeer, collega’s staan voor elkaar en maken het werk samen. Dat voel je en merk je en dat zorgt voor een goed resultaat en een fijne werkplek.
  • Werklocatie: Boskalis voert projecten uit in heel Nederland. Van Serooskerke tot aan Spijk,  van de Eemshaven tot aan Stein. Projectinzet op grotere afstand van je woonplaats behoort tot de realiteit.
  • Salaris en meer: Naast salaris ontvang je vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een aantal collectief aan te wijzen dagen op basis van een Fulltime dienstverband een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering en een leaseauto.
  • Fulltime/parttime: we zoeken een nieuwe collega die minimaal 32 uur in de week beschikbaar is.
  • Procedure: solliciteren doe je door het online sollicitatieformulier in te vullen en je cv en motivatiebrief te uploaden. Je ontvangt altijd direct een ontvangstbevestiging per e-mail. Afhankelijk van de functie nodigen we je uit voor een gesprek. Als je alle stappen succesvol hebt doorlopen, krijg je van ons een aanbieding en heten we je van harte welkom bij Boskalis!

Over Boskalis

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.     

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland. Met onze projecten veranderen we de kaart van Nederland en houden we Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar. Bij ons werken elke dag zo’n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van toffe projecten. 

Geïnteresseerd?

We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van Informatiemanager te beantwoorden. Neem contact op met Joyce Hoornik, Sr. Recruiter via 06 – 1382 7817.

Disclaimer voor recruiters en werving & selectiebureaus
Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus.

Lees de volledige vacature

Sollicitatieproces

Make your mark
en solliciteer vandaag!

Joyce Hoornik

Hulp nodig met je sollicitatie? Stuur mij een bericht en ik help je graag.

Joyce Hoornik

T: +31613827817

Can't find a suitable
vacancy?

Create a job alert