Tweede Werktuigkundige

Verwijder Bewaar Bewaar
Solliciteer

Wat beloven wij jou?

  • Een afwisselende baan
  • Avontuurlijk werk op onze schepen
  • Een informele werksfeer

Wat vragen wij van jou?

  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Affiniteit met de maritieme wereld
  • Passie voor je vak

Make your mark

Jij kunt het verschil maken als tweede werktuigkundige op één van onze offshore schepen. Als tweede werktuigkundige ben jij ervaren genoeg om de leiding over de wacht in de machinekamer te nemen of soortgelijke operaties. Ook begrijp jij de operationele vereisten van het vaartuig. Samen met de hoofdwerktuigkundige en derde werktuigkundige zorg je ervoor dat alle machines en systemen worden onderhouden en in goede staat verkeren.  
Boskalis beschikt over een uitgebreide en veelzijdige vloot van circa 700 schepen en hulpmaterieel. De grote diversiteit aan schepen en diensten zal impact hebben op jou werk. De schepen waarmee je gaat werken zijn onze zeer gespecialiseerde Offshore Construction Vessels. 

Wat je meebrengt
Jij kunt het verschil maken als tweede werktuigkundige als je het volgende meebrengt:

  • Recente relevante ervaring als tweede werktuigkundige aan boord van schepen is een grote pre. 
  • Geldig vaarbevoegdheidsbewijs volgens de eisen van de STCW-code. 
  • Basis ervaring met soortgelijke schepen, kennis van scheepsuitrusting en operationele processen. 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 

Wij bieden

Wat je kunt verwachten

  • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internatonaal) team van experts.  
  • Salaris en meer: naast salaris ontvang je vakantiegeld, vakantiedagen, een premie vrij pensioen, reiskostenvergoeding en diverse bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekosten verzekering. 
  • Carrieremogelijkheden: We bieden je volop mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen, bijvoorbeeld via (online) cursussen op onze Boskalis academy. 
  • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis. 

Extra informatie

  • Jouw team: uiteraard werk je samen met de crew op het schip. Daarnaast werk jij veel samen met de hoofdwerktuigkundige en derde werktuigkundige. Je rapporteert aan de hoofdwerktuigkundige. 
  • Hier kom je te werken: De wereld is jouw speelveld. Jij bent voorbereid om met regelmaat in het buitenland te zijn voor een langere periode. In de positie van tweede werktuigkundige werk je in een rotatieschema van 6 weken op/6 weken af.
  • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord!  

Over Boskalis

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.     

Boskalis beschikt over een van de grootste wereldwijde vloten van gespecialiseerde offshore-schepen waardoor we een breed scala aan offshore-activiteiten kunnen uitvoeren. We bieden innovatieve en duurzame totaaloplossingen om grote maritieme uitdagingen wereldwijd aan te gaan. Onze divisie Offshore Energy ondersteunt zowel duurzame energieoplossingen zoals windenergie als traditionele fossiele installaties. We zijn betrokken bij het hele traject van ontwikkeling en transport tot onderhoud en ontmanteling van deze faciliteiten.

Geïnteresseerd?

We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van tweede werktuigkundige te beantwoorden. Neem contact op met Sandra Hofstede, senior corporate recruiter, via +31 6 46042957.  

Geïnteresseerd? Solliciteer door jouw gegevens in te vullen en je cv en motivatiebrief te uploaden op onze careers site. 

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus
Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus.

Lees de volledige vacature

Sollicitatieproces

Make your mark
en solliciteer vandaag!

Sandra Hofstede

Hulp nodig met je sollicitatie? Stuur mij een bericht en ik help je graag.

Sandra Hofstede

T: +31646042957

Can't find a suitable
vacancy?

Create a job alert